Meer resultaten voor massage haarlem

 
 
massage haarlem
Home Goudsblom pedicure massage salon.
Sinds 1996 pedicure in mijn geliefde geboorte stad Haarlem. Inmiddels is dit uitgegroeid tot complete beauty verzorging. Naast een volledige gezichtsbehandeling geef ik in mijn salon ook klassieke massage, hotstone en hydro massages en uiteraard volledige voetverzorging. De Ruyterplein 6 2014AS Haarlem.
PrisPraktijk Ayurvedische voetmassage, Haarlem.
Voor het slapen een voetmassage en dan met dunne warme sokken aan gaan slapen. Dat bevordert de slaap. Deze massage kan ook op andere momenten van de dag gedaan worden. Een warm voetenbadje na deze massage doet de ghee dieper inwerken. prispraktijk voor ayurveda behandeling en ayurveda massage ayurveda haarlem.
Massage Verloskundigenpraktijk Kleverpark Haarlem.
Annemiek Groot: Ontspannen door aanraking, massage en reflextherapie 023-5275463. Santpoorterstraat 52 2023 DD Haarlem Telefoon 023 526 32 00 E-mail: info@verloskundigenkleverpark.nl. 2021 Verloskundigenpraktijk Kleverpark Haarlem Website realisatie Versgeplukt. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Overzicht van masseurs in Haarlem massage-info.nl.
Dit is mijn werk, mijn lust en mijn leven, al meer dan 25 jaar. Er zijn drie categorieƫn van mensen: mensen die massage prettig. Reikiwest Haarlem Haarlem. De praktijk met meer dan 20 jaar ervaring in holistische massage, reiki, counseling en mediation.
Si-Si chinese massage Si-Si gezondheid sport massage.
Warme kruiden en olie massage. Middels deze therapie word een huidgedeelte vacuĆ¼m gezogen. De behandelde spieren en huid worden goed doorbloed, waardoor het voor het lichaam gemakkelijker wordt afvalstoffen af te voeren. Middels het schrapen over de huid op bepaalde punten van het lichaam vindt een meer intensieve manier van massage plaats. Si-Si chinese massagesalon. 2011 HA HAARLEM.
RAAK massages bewustwording Haarlem.
Marieke van Kordelaar. Molukkenstraat 52, Haarlem. 06-28 68 35 04. App, mail of bel me gerust voor meer info of het maken van een afspraak. Bedankt voor je bericht. Je hoort snel van mij! RAAK massages bewustwording is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten CAT. Marieke is als supervisor en leertherapeut verbonden aan de opleiding tot integraal holistisch masseur van Positive Touch. 2018 RAAK massages bewustwording. Je lijf weet het. Dicht bij jezelf blijven. Alleen wie is die zelf? Wat zijn mijn behoeften? Welke grenzen horen daarbij? Je lijf weet het! RAAK kan je helpen de eerlijke, soms confronterende antwoorden te vinden en je het vertrouwen te geven om met deze antwoorden aan de slag gaan. RAAK biedt dynamische, integrale massages en kan je helpen het contact met je lijf te herstellen. Het ontspant en brengt je naar binnen, zodat je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd en de oorzaken van je klachten van binnenuit kunnen worden opgelost. RAAK begint altijd met een introductiesessie waarin we jouw vraag of klacht inventariseren en verkennen. Een dynamische massage waarin verschillende technieken worden gecombineerd.
Massage in corona-tijd Mardan Massages Antistress.solutions.
Ik ben 22 jaar professioneel masseur en woon in Haarlem. Massage in corona-tijd is door lock-downs beperkingen lastig voor mensen die een massage willen. Massage in corona-tijd. Wist je dat je jezelf in 3 minuten super goed kan masseren, acupressuur zeer effectief is, en dat je het vanachter je computer of laptop kan leren?
Haarlem massages massages.
In de winter dek ik je lekker toe met warme dekens en is mijn tafel verwarmd, in de zomer houd ik de ruimte op de juiste temperatuur. Tijdens de massage mag je gerust praten ik vind het erg leuk om te luisteren.

Contacteer ons